avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa nationalizata

Buna ziua, as avea nevoie de consultanta ( contra cost bineinteles) in privinta achizitionarii unei case nationalizate. As aprecia daca imi puteti recomanda pe cineva sau daca unul dintre consultanti se autosesizeaza.
As putea sa vin chiar maine sa discutam.
Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Credit national agricol - ridicare ipoteca alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, As dori si eu un sfat. Doresc ridicarea unei ipoteci instituite in 1945 de catre \" Credit National Agricol\". Acesta institutie nu mai exista si ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj avrigeanunicoleta avrigeanunicoleta buna ziua o casnicie aparent minunata 25 ani, acum infidelitatea sotului pe care nu o pot dovedi. E important cine baga primul divort ? Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor glucyana glucyana As vrea sa ma consult cu dv. intr-o problema, care ma framanta de ceva vreme. Am divortat anul acesta in aprilie, avem un baietel de 2 ani si 10 luni. Fostul ... (vezi toată discuția)