avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie ilicita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie ilicita

Momentan avem custodie comuna pt ambi fii.in urma unei hotarari judecatoresti , minorul de 4,5 ani are domiciliul stabil la mine iar minora in varsta de 10,6 ani domiciliul stabil la mama cu program de vizita reciproc.Am decis sa cer in instanta custodie ilicita,ce treduie sa demonstrez instantei ,cum trebuie sa procedez si ce riscuri am???i In cazul in care fosta sotie nu este deacord cu , custodia ilicita , se poate inpotrivi,instanta ii va cere parerea????
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
,

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva Momentan avem custodie comuna pt ambi fii.in urma unei hotarari judecatoresti , minorul de 4,5 ani are domiciliul stabil la mine iar minora in varsta de 10,6 ... (vezi toată discuția)
Ce pot face...? ...in sfarsit dupa o lupta grea am reusit sa obtin prin instanta in urma unei tranzacti urmatoarele; -stabilirea domiciliului minorilor astfel,minora in ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, domiciliu la mama, partaj nefinalizat, copil traumatizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am divortat in martie 2012 si in octombrie am introdus actiunea de partaj. Eu am vrut sa impartim in cote egale toata masa partajabila, insa fostul ... (vezi toată discuția)