...in sfarsit dupa o lupta grea am reusit sa obtin prin instanta in urma unei tranzacti urmatoarele;
-stabilirea domiciliului minorilor astfel,minora in varsta de 10 ani la mama iar minorul in varsta de 4 ani la tata(la mine).
-custodie comuna pt ambi nimori
-program de vizita reciproc...
In cele din urma am decis sa merg afara peste hotare inpreuna cu minorul de 4 ani dar fosta sotie nu binevoieste sa.mi dea procura.....
Mentionez ca pe teritoriul romaniei am conditii optime pt cresterea si intretinerea minorului dar si in strainatate pote chiar mai mult...acolo am ajutoare mai multe din partea parintilor mei(mama)care ar putea veghea asupra copilului...asa cum facea poate....fosta sotie....
Ce si cum pot proceda?
va multumesc...!
Mergeti cu hotararea sa o vada un avocat mai inainte de a deschide un proces sau de a vorbi cu mama minorului.
In astfel de cazuri trebuie analizata hotararea instantei in detaliu.
Adica sa nu deschideti proces si apoi sa mergeti la avocat...pentru ca nu se face in mod normal asa mai ales pana nu se intelege clar despre ce este vorba...
Un proces poate sa fie foarte complicat in situatii de acest fel...
Si este bine sa evitati tot ceea ce este complicat in astfel de cazuri in masura in care ar putea exista o sansa...
Custodia comuna
mirelushk23
Am si eu o intrebare : sunt divortat de sotia mea de aproape un an de zile si avem un copil in varsta de trei ani.Ea vrea sa plece cu copilul in Italia, dar eu ... (vezi toată discuția)