avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot face...?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot face...?

...in sfarsit dupa o lupta grea am reusit sa obtin prin instanta in urma unei tranzacti urmatoarele;
-stabilirea domiciliului minorilor astfel,minora in varsta de 10 ani la mama iar minorul in varsta de 4 ani la tata(la mine).
-custodie comuna pt ambi nimori
-program de vizita reciproc...
In cele din urma am decis sa merg afara peste hotare inpreuna cu minorul de 4 ani dar fosta sotie nu binevoieste sa.mi dea procura.....
Mentionez ca pe teritoriul romaniei am conditii optime pt cresterea si intretinerea minorului dar si in strainatate pote chiar mai mult...acolo am ajutoare mai multe din partea parintilor mei(mama)care ar putea veghea asupra copilului...asa cum facea poate....fosta sotie....
Ce si cum pot proceda?
va multumesc...!
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:51, 25 Ianuarie 2018
Instantei in contradictoriu cu mama, ca aceasta sa suplineasca acordul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea in alta tara cu copilul minor fara acordul celuilat parinte yzabela yzabela Buna seara , intentionez sa plec in Anglia sa lucrez am o oferta de contract de luna viitoare , sunt divortata de 3 ani fostul sot este stabilit in Italia unde ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna mirelushk23 mirelushk23 Am si eu o intrebare : sunt divortat de sotia mea de aproape un an de zile si avem un copil in varsta de trei ani.Ea vrea sa plece cu copilul in Italia, dar eu ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor 14 ani pentru parinti divortati MihaelaL77 MihaelaL77 Buna ziua! As dori ca cineva sa ma lamureasca cu privinta la aceasta situatie legata de o minora in varsta de 14 ani. Am divortat in 2003 de fostul sot. ... (vezi toată discuția)