avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu Medical refuzat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu Medical refuzat

Buna ziua, stimati domni si stimate doamne din comunitatea juridica va solicit ajutorul pentru a ma indruma cum sa procedez ca sa imi fie recunoscute drepturile. Recent mi s-a refuzat de catre personalul (cica) competent de la intreprinderea unde sunt angajata UN CONCEDIU MEDICAL pe motiv ca este fractionat pe doua luni (30 aprilie - o zi de concediu cu continuitate din data de 1 Mai-14 Mai) si nu am anuntat si dovedit in primele zile ale luni Mai. In aceasta perioada am fost internata in alta localitate decat cea de domiciliu. Cand am depus concediul am fost refuzata si mi s-a recomandat sa trec perioada respectiva ca fiind CONCEDIU DE ODIHNA, ceea ce nu doresc.
Va rog sa ma ajutati !
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
alynna_alynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 30 Mai 2018
Puteti sesiza Casa de Asigurari de Sanatate cu privire la refuzul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada concediului de odihna cris2d2 cris2d2 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un angajat, care mai are dreptul la 11 zile de concediu de odihna pe anul 2013 (10 au fost deja acordate in septembrie ... (vezi toată discuția)
Programare concediilor de odihna pt. anul 2012 mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua ! Lucrez intr-o firma si administratorul firmei ne-a comunica ca trebuie sa ne facem programarea concediilor de odihna pentru anul 2012, insemnand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 ... viochi viochi Buna ziua ! Sunt cadru didactic si in perioada 12-29.04.2021 mi s-a cerut, in data de 01.04.2021, modificarea cererii de concediu de odihna aferente anului ... (vezi toată discuția)