avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza penala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza penala

Când m-am angajat ca asistent de farmacie am semnat la notar o clauza penala la notar prin care dacă nu rămân 10 ani la aceasta firma voi plăti “despăgubire “ 6000€ (ei au plătit școala de asistenta ) am rămas 8 din cei 10 ani aici iar acum ma mut din oraș cu familia , mi-am dat demisia cu preaviz conform contractului de munca , iar in josul demisiei mi se spune când încetează contractul de munca dar și ce eu trebuie sa platesc cauza întreaga suma , ce as putea sa fac acum fiind in preaviz ? Voi putea pleca ? Îmi poate retine actele ( certificatul de liberă practica acesta fiind al meu ? Mi-a dat doar o copie deocamdată după el

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contract munca Dada33 Dada33 Dacă la contractul de munca , am in plus o clauza penala 6000 euro , și as dori sa îmi dau demisia (au trecut 8 din cei 10 ani ) deoarece angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Convenție Dada33 Dada33 Cum pot proceda dacă odată cu contractul de munca am semnat la notar și o convenție prin care ma oblig sa rămân in firma 10 ani altfel ma oblig sa ... (vezi toată discuția)