avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia totala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia totala

Buna ziua! Pot obtine custodia totala a fiului meu ? Mentionez urmatoarele : sunt divortat din 2011, instanta mi-a incredintat mie copilul dar custodia este comuna, copilul are 10 ani impliniti,fosta sotie nu si-a platit niciodata pensia alimentara fata de copil si nu si-a vizitat sau macar sunat copilul de la divort incoace. Fosta sotie este plecata in Anglia, si nu stiu nimic de ea, daca munceste sau nu sau ce statut are acolo. Cum fac,sau daca pot obtine custodia totala ca sa nu mai depind de ea. De exemplu daca vreau sa plec intr-o calatorie in afara tarii, copilul are nevoie de procura iar eu nu am cum sa o obtin ca nu dau de mama lui(fosta sotie). Multumesc pt intelegere si astept un raspuns !!

Alte discuții în legătură

Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor! anamaria20210 anamaria20210 Buna ziua! Incep prin a va povesti situatia mea! Eu si sotul meu suntem casatoriti de 2 ani si avem un baietel de 8 luni. Sotul e plecat in strainate din luna ... (vezi toată discuția)
Pot sa il decad din drepturile parintesti? andreea_sebestyen andreea_sebestyen Buna ziua, am divortat in urma cu un an de sotul meu. Avem un minor in varsta de 4 ani care a ramas in grija mea. In urma cu 4 luni fostul sot a plecat in ... (vezi toată discuția)