Va rog sa ma ajutati in calculul unei sulte pentru un partaj a unui apartament cumparat in rate cu 2 credite dupa casatorie, ratele de pe ambele credite platite la zi.
- credit de nevoi personale - 9460 EURO cu o durată a creditului de 120 de luni. Data semnării contractului 11.09.2008. ultima rata in luna august anul acesta.
- credit ipotecar - 61201,8 CHF cu o durata a creditului de 420 de luni. Data semnării contractului 11.09.2008. inca 25 de ani de la data prezenta.
Banca ne-a informat ca mai sunt de plata in jur de 49350 CHF din creditul ipotecar.
Va multumesc anticipat.
Daca realizati un partaj amiabil stabiliti sulta cum doriti /va intelegeti intre dvs.Daca partajul se realizeaza in instanta sulta se calculeaza de catre expert in urma stabilirii valorii de circulatie a imobilului.
Incercam sa realizam amiabil dar fostul sot doreste sa ii dau 9500 de euro sulta +o masina din 2007 ca sa ne lase sa locuim in apartament. Eu si fetita noastra de aproape 4 ani. Locuim in ap in urma sentintei de divort de anul trecut in care judecatorul a mentionat ca minora sa lociasca cu mama adica cu mine. Tatal ne ameninta ca nu vom castiga in instanta. Imi este greu sa cred ca ii va da lui ap. Desi eu as putea suporta rata.