avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drepturi/Obligatii/Riscuri administrator firma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drepturi/Obligatii/Riscuri administrator firma deschisa pe fonduri europene

Buna ziua,

As dori cateva lamurire la urmatoarea situatie :

Pentru indeplinirea conditiilor (varsta, studii) de accesare a unor fonduri europene pe agricultura ( o investitie de ordinul milioanelor de euro), asociatii unui grup de firme, mi-a propus ocuparea postului de administrator + responsabil tehnic, pentru investitia respectiva.
Nelamuririle sunt :
Ce responsabilitati am ca si administrator, a unei firme de productie si vanzare a productiei ?
Ce drepturi si obligatii am din functia de administrator (pe partea tehnica sunt lamurit) ?
La ce riscuri ma expun prin asumarea acestei pozitii, in cazul in care, voit sau ne-voit, din rea-vointa sau nu, firma si activitatea acesteia nu rezista pe toata perioada de implementare a proiectului (5 ani) ?
In caz de faliment sau rea-intentie a asociatilor, raman eu `cal de bataie` sau suport consecintele neimplementarii corecte a proiectului ?

Alte discuții în legătură

Poate fi exercitată conducerea asociației prin rotație, de către toți proprietarii, prin mandate limitate în timp? Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Avem o situatie particulara in bloc, exista una doua persoane reclamagii de profesie. Din acest motiv nu se inghesuie nimeni sa ia functia de ... (vezi toată discuția)
Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie masso masso buna seara! va rog a ma lamuri in problema noului presedinte de asociatie, daca fostul si-a dat demisia iar din asociatie niciun proprietar nu vrea sa preia ... (vezi toată discuția)