avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul ani vechime
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul ani vechime

Buna ziua , am lucrat pe pfi am ramas insarcinata si cand am reluat munca m-am intors pe cmi cei de la munca nu vor sa-mi calculeze si postnatalul pt ca am plecat in prenatal cu pfi ce pot sa fac pt a-mi fi calculati ani de munca ? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mina04 , utilizator 19:11, 31 Mai 2018
Codul Muncii
art.16
....
(5) Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.
.....

Prin urmare, activitatea desfasurata in calitate de PFI nu va confera vechime in munca.
Stiu ca pfi nu se considera vechime dar nici crestera copil ?
CCC in ce perioada a fost ?
9.01.2015-2.12.2016
Perioada in cauza este considerata vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Cum se transpune concediul de creștere copil în vechime în munca ? Pin1 Pin1 Eu am 2 copii. Legea acordării concediului de crestere copil dar si legea pensionarii a suferit modificari in inervalul dintre cei 2 copii. Cu fiecare am stat ... (vezi toată discuția)
Dovada vechime in munca Adinarebeca5 Adinarebeca5 Am primit indemnizatie crestere copil 2 ani pe baza de venituri din agricultura..de unde scot o adeverinta pt acei 2 ani ca sunt vechime in munca?...itm-ul si ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere a copilului (2 ani) se ia in considerare la calcularea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)