avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

sunt in procest de partaj juduciara in data de 04.04.2018 am cerut anularea totala sau partial a TP doamna judecator a spus ca nu poate sa anuleze TP atunci am zis ca voi renunta la dosar totusi a dat termen si azi 30.05.2018 imi zice ai cerut tu anularea TP sau partiala ca eu o puteam face ce mai pot facein acest caz totusi pot depune cerere de anulare partiala a TP VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Vanzare/cumparare legala dienusa dienusa va rog mult sa ma sfatuiti intr.o problema>In 1997 mama mea vinde cu hartie de mana o suprafata de teren care la acea data figura in adev de prop pe numele ... (vezi toată discuția)
Pronuntare legala? dienusa dienusa in 12 iunie am avut proces care dureaza de 5 ani,la acest termen in dosar erau aparute niste schite ale expertului topo angajat de reclamant ,una din schite nu ... (vezi toată discuția)
Partaj dienusa dienusa in cadrul unui proces ce dureaza de 5 ani,un parat vrea sa faca cerere reconventionala(acuma)prin care cere partajul pe un TP,acesta se face dupa noul sau ... (vezi toată discuția)