avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Documente dupa incetarea CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Documente dupa incetarea CIM

Buna ziua,

In ce conditii poate un angajator sa oblige un fost angajat sa semneze un document dupa incetarea contractului de munca?

Un programator ce nu a semnat niciun fel de acord de confidentialitate/drepturi de autor la angajare a primit dupa 3 ani de la incetarea relatiilor contractuale un document prin care angajatul nu are nicio pretentie asupra codului sursa, nu poate folosi codul etc.
Documentul l-a primit din scurt si i s-a dat un termen foarte scurt sa-l semneze. Intrebarea in acest caz este ce poate pati programatorul daca nu semneaza acest document?

Unul din motivele urgentarii ma gandesc ca exista posibilitatea ca fostul angajator sa vanda compania.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: John_Coco , utilizator 19:50, 30 Mai 2018
Nu poate pati nimic, daca c.i.m. a incetat.
Multumesc frumos pentru raspuns/atentia acordata

Seara frumoasa

Cornel Vasile a scris:

Nu poate pati nimic, daca c.i.m. a incetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate la incetarea raporturilor de munca si pretentii viitoare asupra rezultatelor muncii intelectuale ganesh ganesh Prietenul meu azi a primit un acord de incetare a contractului de munca , in care este inserat doua clauze care , personal nu mi se par corecte ; una ii ... (vezi toată discuția)
Loc de munca nou catalinah catalinah Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca o firma la care te angajezi poate afla unde ai mai lucrat si daca ai lucrat si ce date de la ITM privin vechimea ta in ... (vezi toată discuția)