Multumesc, asa voi face; nu prea mai are rost in ziua de azi sa apelezi la justitie, a se vedea ziua de azi in mod special. Judecatorii, Politia si Guvernul sunt mana in mana, chiar daca unii judecatori inteleg anumite lucruri deja la nivel inalt totul e aranjat.
O sa astept, multumesc si o seara buna!
"Hotararile instantei de apel nu se mai comunica, dvs aveti OBLIGATIA de a va interesa de soarta dosarului. "
In fiecare zi verific siteul pentru a vedea hotararea, nu pot merge in fiecare zi pana la Cluj sa ma interesez.
"Nu sunt de acord cu atitudinea dvs, viteza de 100 km este o viteza mare, chiar si la iesirea din localitate, Nu conteaza ora, sau alte circumstante atenuante )))."
Stiu, nu am zis ca nu am parte din vina.
Dar as vrea sa mentionez urmatoarele, amenda a fost platita si as fi fost de acord cu o penalizare corespunzatoare de +40km/h.
Tot ce am vrut e sa nu mi se suspende persmisul, restul nu conteaza, politistul a fost necooperant, nu a vrut sa imi raspunda la nici o intrebare si a zis ca nu il intereseaza sa apelez la justitie.
La ora respectiva nu era trafic, nu erau treceri de pietoni, 2 benzi pe sens, sincer am crezut ca sunt deja pe drumul European unde e limita de 100 (si atunci am setat cruise control-ul). (nu sunt din Cluj si nici nu am vazut restrictii de viteza);
Nu sunt un teribilist la volan si nici nu conduc o masina cu 300 de cai; plus ca aveam pasageri in masina si le pretuiesc viata.
A fost un abuz de putere si nu e numai parerea mea aici dar nu mai conteaza acum.
"Pentru predare permis, chiar daca nu aveti hotararea instantei de apel, TIPARITA, PE HARTIE, CU STAMPILA SI SEMNATURA, dvs aveti obligatia sa va interesati de soarta dosarului, si daca ati pierdut, sa va prezentati la sediul politiei rutiere de care apartineti, cu un extras de pe site cu continutul pe scurt al hotararii, printat, pentru predare permis."
Nu ar trebui sa am si eu dreptul sa vad motivul pentru care am pierdut mai ales ca eu am avut castig de cauza la instanta de fond ?
(nu vreau sa mi se comunice prin posta, dar nici pe site unde se pot adauga documente nu este hotararea pusa inca).
Poate vreau sa merg mai departe la alta instanta, trebuie sa am dreptul sa vad intai hotararea si apoi sa decid ce vreau sa fac ? nu ?