Predarea permisului după apelul pierdut la tribunal: hotărârea nu există, și au trecut cele 15 în care ar fi trebuit, conform legii, să îl predau. Mai există vreo cale de atac?
Am si eu o nelamurire destul de mare in legatura cu un proces ramas in aer ...
Pe siteul tribunalului Cluj s-a stabilit la data judecarii si Solutia in apelul intentat de IPJ CJ impotriva sentintei de Fond, (proces castigat de mine - este vorba de depasirea vitezei de 50km/h mai exact am avut 102km/h pentru o secunda, in rest vizibil sub 100km/h, la 200m de iesirea din Cluj pe Bv. Muncii, la 7 dimineata cand nu era trafic).
dar incercand sa obtin hotararea sau orice urma de motivare mi se spune ca documentul nu este inca accesibil (si au trecut aproape 3 saptamani). Nu am primit nici un document prin posta.
Am doar previewul de pe site ce spune:
"""
xx/0x/2018 Pronunţa o noua hotărâre Admite apelul formulat de apelantul IPJ Cluj împotriva sentintei civile nr. xxxx/2017 pronuntată în dosarul nr. xxxx/xxx/2017 al Judecătoriei Cluj-Napoca pe care o schimbă în sensul că respinge plângerea contraventională formulată împotriova procesului verbal seria PCX nr. xxxxxx din xx.xx.2017. Definitivă. Pronuntataă în sedintă publică din data de 0x.0x.2018. PRESEDINTE JUDECĂTOR
"""
Nu am cu ce documente sa merg sa predau permisul pentru ca hotararea nu exista, dar au trecut deja cele 15 in care ar fi trebuit sa il predau conform legii.
Mai exista vreo cale de atac ?
sau cat ar mai trebui sa astept ?
Ar trebui sa am macar o urma de drept la indulgenta, asta am si cerut, nu sunt si eu platitor de taxe ? nu am avut probleme cu legea pana acum.
Nu am furat, nu am produs nici o paguba, foarte posibil ca spikeul ala sa fi fost o eroare mecanica, fie de la apartul lor fie de la computerul de bord de la masina.
Daca ar fi citit ce am scris macar ar fi inteles despre ce e vorba.
Oricum nu mai conteaza acum dar APRECIEZ SINCER raspunsul dvs.
Vad si eu ce inseamna sa fii biciclist 3-4 luni :) - nu e un capat de tara.
@grosuanatolie
"cu un extras de pe site cu continutul pe scurt al hotararii, printat, pentru predare permis."
Un cuvant schimbat / scos din textul ala si eu am castigat procesul, cum pot sa admita un asemenea document ? (mi se pare ceva foarte dubios in legislatie)
Nu ar trebui sa verifice ei și sa ma anunțe ? pana la urma ei m-au chemat la apel.
Fara o hotărâre cu stampila de la tribunal nu vad cum ar putea accepta orice alt document, iar cum hârtia nu exista; parca vad ca tot eu sunt de vina.