avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pretentii Bani Blocati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pretentii Bani Blocati

Buna seara,
In 2017 luna 06 am cumparat de la BancPost un imobil scos la licitatie,cand am procedat la intrarea in posesie sa dovedit ca banca nu vindea exact de au spus in publicatia de vanzare.Am deschis proces ,am castigat procesul urmand ca partile sa fie puse in situatia anterioara.Sentinta definitiva a fost in data de 21.05.2018 iar pe data de 22.05.2018 am trimis scrisoare la banca cu contul meu iban +cnp ,am confirmare de primire dar suntem in 30.05 si nu am primit niciun raspus sau bani in cont.

As dori sa stiu daca pentru perioada 06.2017 - 05.2018 pot cere pretentii banesti ,pentru ca am stat cu 20.000 euro blocatii timp de 1 an aproape,sau am inteles ca se poate cere dobanda legala.

Multumesc anticipat.

O seara buna
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:35, 31 Mai 2018
Prin actiune ati solicitat si plata dobanzii legale? In cazul in care nu achita si ajungeti la executare silita, se poate actualiza suma de catre executor cu indicele de inflatie. Trebuie vazut ce scrie in hotarare oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)
Executare silita-executor bancar.rog ajutor! mdcc mdcc Am avut un credit pe societate,societate care se afla in faliment,sunt garant ipotecar cu locuinta proprie,am platit bancii foarte multi bani,dupa un timp am ... (vezi toată discuția)