avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare cu card
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare cu card

Pt.servicii de cazare o pensiune emite factura pt. O persoana. juridica care plătește pe loc cu cardul si i se da chitanță emisa de POS.Întrebarea este trebuia introdusa și în casa de marcat și sa îmi se fi data și bon de casa pe care scrie plata cu card? Aparatul POS bănuiesc ca trebuie legata de casa de marcat.Pana acuma nu am mai avut de a face cu așa ceva.Mulțumesc. O noapte linistita
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 22:26, 31 Mai 2018
Da, trebuie operat si in casa de marcat cu specificatia "CARD". POS-ul nu se conecteaza cu casa de marcat.
Mulțumesc, deci chiar dacă am emis factura tot trebuie bătut în casa.Eu am crezut ca dacă este factura nu mai trebuie bătut în casa.Puteți sa îmi dați și un temei legal. O seara plăcută.
Factura reprezinta obligatia de plata. Bonul Fiscal reprezinta plata efectiva, care poate sa difere de data facturii si care in acest caz inlocuieste chitanta. Temeiul legal este Codul Fiscal.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate emitere bon fiscal cybercat86 cybercat86 Buna ziua, Detin o firma care are ca activitate principala: 4540 - Comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu am primit factura pentru cazare? ana_pascu ana_pascu Buna ziua, In urma cu cateva saptamani am facut o rezervare prin booking.com pentru o cazare in tara. Plata s-a facut direct de pe card, prin booking, catre ... (vezi toată discuția)