avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare

unde se inregistreaza registrul unic de control,registrul jurnal si registrul inventar?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:25, 1 Noiembrie 2009
Buna ziua! Nu stiu la ce va referiti atunci cand intrebati ,, unde se inregistreaza registrul unic de control, reg.jurnal si reg. inventar''.
Daca a-ti achizitionat, registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala, acestea se procura de la finante, au o serie si un numar care ramane in baza de date a lor.
Daca v-ati referit la planul de conturi, se inregistreaza in contul 302-Materii prime si automat bon de consum, descarcarea din gestiune,cont 602- Cheltuieli cu materiale consumabile.
registul unic de control se achizitioneaza si inregistreaza la finante iar celelalte ?

Registrul jurnal si registrul inventar, in cazul societatilor comerciale, nu se mai inregistreaza la fisc; se numeroteaza, se snuruiesc, se sigileaza si se completeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
Ajutor contabilitate clasa a x a Larisa_mitoi9 Larisa_mitoi9 Pentru firma A intocmiti balanta de verificare cu 4 serii de egalitati.Firma ONIX.SRL agent economic prezenta la inceputul lunii ianuarie urmt . situatie ... (vezi toată discuția)
Registre dianabp dianabp reg unic de control si de evidenta fiscala pe ce cont le inregistrez? dar reg inventar si reg jurnal? multumesc (vezi toată discuția)