avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ingrijire batrani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ingrijire batrani

Buna ziua.Am un tata batran de 74 de ani bolnav de parkinson si cu dementa pe care il ingrijesc de un an.Din cauza bolii lui m-am intors din strainatate si caatare in Romania nu lucrez.pot beneficia de un ajutor de la stat?Daca pot beneficia va rog sa-mi spuneti care sat demersurile si unde ma pot adresa pentru informatii.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Insotitor pentru un bolnav cronic aurelia 52 aurelia 52 Va rog, cum pot sa devin insotitor pentru mama mea de 86 ani, cu dementa mixta. Mentionez ca necesita ingrijire permanenta, nu poate fi lasata singura. Sunt si ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare procura maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt singura la parinti.Au 87si 86 de ani si am dorit de comun acord sa facem o procura prin care sa ii reprezint avand in vedere ca eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)