avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj bun comun apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj bun comun apartament

Buna ziua ! Mentionez ca as dori un partaj bun comun eu propriétar , fostul sot cooproprietar . Eu singurul intretinator de familie cu un copil. Divortata de 4 ani si recasatorita. Apartamentul cumparat de acum 5 ani. Vreau sa incep procedurile de partaj, ce include ca si taxe ? Se platesc la val imobiliara de pe piata ? La val apart. de acum 5 ani ? Tin sa precizez ca am platit un avans de 15.000€ . Mentionez ca lucrez in strainatate de 2 ani se modifica ceva anume ? Vreau sa imi fac un calcul aprox ca sa stiu ce dari am de platit. Va multumesc anticipat pt raspunsul d-stra!
Cred ca mai simplu ar fi sa contactati un av pt o consultatie fie si online sau telefonica daca nu sunteti in tara.Pe langa taxa de timbru va trebui sa va pregatiti si pt expertiza,plata onorariu expert,onorariu avocat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedeaza evaluatorul? Rebecca10 Rebecca10 Buna ziua, as vrea sa stiu cum procedeaza un evaluator atunci cand vine sa evalueze un apartam aflat in partaj. In baza de impozitare de la Finante acest ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Partaj cristioanabac12 cristioanabac12 cat costa deschiderea unui proces de partaj? (vezi toată discuția)