avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... datorie apa canal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

datorie apa canal

in 2014 , un vecin si-a lasat fiica si ginerele in casa si s-a mutat la tara. Acesta nu a platit datorille acumulate la apa canal , iar dupa ce societatea a sistat furnizarea apei , s-a prezentat la birourile acestora si desi nu era trecut in contractul casei si nici macar nu avea mutatie la acea adresa a incheiat un alt contrat de furnizare a apei , pe numele lui, pentru care binenteles ca nu a achitat nimic , adunandu-se suma de 40 mil ( lei vechi). Societatea apa canal a intrerupt din nou furnizarea de apa , iar dupa ce s-a intors acasa vecinul meu s-a trezit ca din pensia mica , acum are de plata suma datorata plus penalizarile. Este legal ca ginerele sa poata incheia conttract de furnizare a unei utilitati atata timp cat acesta sau sotia , nu sunt trecuti in contractul de inchiriere al casei?

Alte discuții în legătură

Apa canal valentina-iosub valentina-iosub Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave. Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa va intreb daca este legal ca la o asociatie ... Addrrian Addrrian Buna ziua As dori sa va intreb daca este legal ca la o Asociatie de proprietari sa se sisteze apa rece la tot blocul, atat la proprietarii cu datorii cat si ... (vezi toată discuția)
E legal , sa fiu obligat , taxe restante, de cand nu eram in asociatie! daniel58 daniel58 Problema Juridica: Buna ziua! am cumparat prin notariat un ap. cu o camera,situat in Hunedoara,str.Carpati , nr.2,bloc C2, ap 33. Adeverinta de la ... (vezi toată discuția)