avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua As dori sa va intreb daca este legal ca la o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua As dori sa va intreb daca este legal ca la o Asociatie ...

Buna ziua
As dori sa va intreb daca este legal ca la o Asociatie de proprietari sa se sisteze apa rece la tot blocul, atat la proprietarii cu datorii cat si la cei care au platite darile la zi ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Addrrian , utilizator 16:06, 25 Iunie 2022
Pai aveti tevi separate?
Daca sunt datorii foarte mari, va opreste apa...
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este obligatoriu sa furnizati date relevante
Concret cine a sistat furnizarea apei?
Asociatia de proprietari sau furnizorul ?
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa dispuna sistarea furnizarea utilitatilor
Furnizrorul de utilitati prin contratul de furnizare utilitati detine clauza speciala ca in cazul acumularii de debite,are dreptul legal sa dispuna sistarea provizorie a utilitatilor pana la solutionare
Asociatia de proprietari ar fi avut varianta sa incheie angajament de plata
Furnizorul a sistat furnizarea apei cu concursul presedintelui de asociatie
Mentionez ca nu s-a incheiat angajament de plata cu cei care au datorii dar in cazul meu nu inteleg de ce mi-au sistat furnzarea apei daca eu sunt la zi cu darile catre asociatie
Si totodata vreau sa mai intreb daca asociatia poate sa ma oblige sa imi trag apa separat ?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ilegalitate sau nu oanalarisa oanalarisa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: parintii mei locuiesc intr-un bloc de 2 scari si 4 etaje si pe scara lor sunt 3 rau ... (vezi toată discuția)
Amenintare sistare apa nicoss59 nicoss59 Locuiesc într-un bloc cu 4 etaje. Unii dintre vecini nu au plătit factura la apă. Suntem ameninţaţi de S. C. de distribuţie a apei din oraş cu oprirea ... (vezi toată discuția)
Restrictie la apa potabila florin_miron florin_miron Buna ziua Locuiesc in Galati, (108 aprtamente) in scara 1(36 apartamente), si de ceva vreme apa potabila se furnizeaza cu program si din ianuarie nu se va ... (vezi toată discuția)