avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar persoane cu dizabilitati

Buna ziua! Sunt o persoana cu dizabilitati gradul "grav" a caraor venituri cumulate sunt de cca 2100 lei/luna. Ce banca si care sunt sansele de a optine un credit prima casa sau ipoteca? In Romania nimeni nu acorda credite persoanelor cu dizabilitati decat pt adaptarea locuintei. Mentionez ca iubitul meu are acelasi grad de handicap si locuim in chirie. Care sunt drepturile persoanelor cu dizabilitati in UE?, pt ca la noi nu prea avem dreptul macar la o locuinta. Multumesc! Larisa
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
Larisa2204, utilizator

Alte discuții în legătură

Credit bancar persoana cu handicap Larisa2204 Larisa2204 Buna ziua! Sunt o persoana cu dizabilitati gradul \"grav\" a caraor venituri cumulate sunt de cca 2100 lei/luna. Ce banca si care sunt sansele de a optine un ... (vezi toată discuția)
legea nr. 448 din 18 decembrie 2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap negri87 negri87 SECTIUNEA a 7-a Facilitati Art. 25. - (1) Persoanele adulte cu handicap grav si accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul ... (vezi toată discuția)
Afacere si avantajele/dezavantajele pt.persoanele cu handicap pensionate de boala vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala cu handicap gr.2 definitiv...ceea ce as vrea sa stiu este urmatoarele...1. pot sa imi deschid o firma de comert ... (vezi toată discuția)