avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reparatie regie proprie dauna minora
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reparatie regie proprie dauna minora

Buna ziua,

In urma unui accident minor m-am ales cu o zgarietura pe bara masinii. Asiguratorul RCA al vinovatului mi-a oferit o suma pentru reparatie in regie proprie.

Intrebarea mea esta daca e vreo problema sa nu mai repar acea zgarietura, pentru ca nu as vrea sa mai vopsesc toata bara pentru un lucru atat de minor.
Daca trebuie sa fac aceasta reparatie, in cat timp trebuie facuta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 31 Mai 2018
Termenul legal remediere si valabilitate dovada eliberata de politie este de 30 de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen completare formular constatare amiabila thew thew Am fost implicat intr-un accident rutier minor. Prin manevra de mers inapoi am lovit un alt autovehicul, i-am indoit putin bara din fata. A zis ca nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie paulio paulio Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor pentru situatia de mai jos. Am fost implicat intr-un accident usor cand conduceam pe banda 2 iar un alt conducator la ... (vezi toată discuția)
Accident, daune minore, constat amiabil. Îmi pot repara mașina înainte de programarea pentru constatarea daunelor? dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua. In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)