avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Munca in strainatate

Am divoratat anul trecut si minorul in varsta de 13 ani a ramas la mine cu domiciliul si custodia e comuna.Intrebarea mea e urmatoarea as vrea sa plec la munca 2 luni in germania si pot lasa copilul la parintii mei?Mentionez ca tatal nul prea intereseaza de copil da ma gandesc sa nu mi faca vreun rau si sa ma reclame undeva daca afla ca am plecat.Vreau sa fac la notar un act cu mama precum ca minorul va sta la ei 2 luni. Oare poate sa ma reclame undeva sau sa vina cu protectia copilului la parintii mei si sal ia cu forta acasa?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 08:23, 1 Iunie 2018
Nu poate sa-l ia insa poate sa-l ia la programul de relatii si sa-l convinga sa ramana la el.Apoi poate incerca sa ceara reincredintare, caci copilul are peste 10 ani si va fi ascultat si daca spune eu vreau la tata, se considera schimbate imprejurarile si 90% se va tine de dorinta copilului.Daca stiti ca copilul nu va ramane la el mergeti linistita, acum depinde si la ce munca mergeti in Germania...sa nu mergeti la altceva la un altfel de munca caci tatal poata sa spune multe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarirea judecatoresca katea katea buna ziua,ajutati-ma va rog,sunt foarte disperata,sotul meu din prima casatorie are un copil,in baza hotaririi judecatoresti fetita a ramas la intretinerea ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent!!! cris76 cris76 Buna ziua, Sunt o mama divoratata si urmeaza sa plec in strainatate, pentru o perioada de 6 luni. Copilul in varsta de aproape 10 ani se afla in custodia ... (vezi toată discuția)
Proces gabriela_bratu28 gabriela_bratu28 am divortat anul trecut in martie si n urma divortului mi s-a incredintat minora in virsta de 5 ani.in prezent,fostul meu sot doreste sa deschida proces de ... (vezi toată discuția)