avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM SE FACE AVIZAREA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM SE FACE AVIZAREA

Buna ziua,
Vreau sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Eu am locuit impreuna cu mama mea care in urma cu 5 ani a decedat.Acum locuiesc tot la aceeasi adresa. Anul trecut am primit un plic pe numele ei si fiind avizat l-am ridicat de la posta . Anul acesta ar fi trebuit sa primesc un alt plic din acelasi destinatar, dar postasul nu binevoieste sa avizeze aparitia acelui plic. Intrebarea mea este de ce nu se avizeaza? Am inteles ca s-au schimbat postasii, cel care era nul trecut s-ar fi inbolnavit.
Am fost la posta si am pus aceeeasi intrebare, si mi s-a spus ca : daca persoana este decedata nu se mai face avizare. Este posibil asa ceva? De unde stiu ei ca acea persoana este decedata? Mi s-a raspuns ca au metodele lor. In baza carei legi nu se face avizarea? Care este treaba postasilor? Daca adresa este corecta de ce nu se avizeaza? Poate in locuita respectiva sunt mai multe familii. Eu sunt mostenitoare si locuiesc la aceea adresa. Astept cu interes o lamurire .

Alte discuții în legătură

Citarea prin poștă: partea citată trebuie să semneze de primire? tiberiussly tiberiussly Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului. (vezi toată discuția)
Notificare prin executor esuata rolex rolex In conformitate cu clauzele unui contract de arenda intocmit in forma autentica la notar este stipulat ca in cazul neplatii arenzii la data stabilita ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare nepermisa zulg zulg Buna ziua. Am cateva intrebari. Am primit o amenda pentru parcare nepermisa. Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu ... (vezi toată discuția)