avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daca mi sa dat clasare dc sa inaintat la parchet ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daca mi sa dat clasare dc sa inaintat la parchet confirmare renuntare urmarire penala

pe 27.11 sa inceput urmarirea penala pe numele meu ..pentru distrugere ,,si cele clasate..iar pe 08 05 sa dispus continuarea urmariri penale pentru cel care a facut distrugerea si a recunoscut,,mie mia dat clasare la amenintare si tulburare ordini si linisti,,,,iar la comunicare spune pe numele meu,,ca comunica ordonanta cu nr ...din...prin care sa dispus renuntarea la urmarirea penala,,si ca sa trimis la judecatorie in vederea confirmari solutiei de catre judecator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:17, 2 Iunie 2018
E bine pentru Dvs. Nu va faceti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit ordonanta de clasare a unui dosar penal stefy29 stefy29 in caz de clasare a unui dosar penal ,,mia dat clasare iar la judecatorie sa inaintat un proces de confirmare renuntare urmarire penala (vezi toată discuția)
Propunere renuntare la urmarirea penala Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Intr-un dosar penal , in care am calitatea de parte vatamata , organele de cercetare penala au trimis ieri la Parchet dosarul , alaturi de ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmarire penala osty31 osty31 Buna seara, Vreau sa va expun un caz : - o urmarire penala clasata de catre procurorul de caz dar infirmata de catre procurorul ierarhic ajunge la camera ... (vezi toată discuția)