avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Daca am reluat activitatea in agricultura si am platit impozit inainte de 60 de zile de a implinii copilul 2 ani ,cat este termenul de depunere dosar ?
Cel mai recent răspuns: Adina teo , utilizator 09:33, 2 Iunie 2018
Norme de aplicare a OUG 111/2010
art.24
Dreptul reprezentând stimulentul de inserție se cuvine după cum urmează:
a) începând cu ziua următoare celei în care persoana îndreptățită își reia activitatea profesională și realizează venituri supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Codului fiscal, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată;
.....

OUG 111/2010
art.19
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.
.......
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Subsemnata Subsemnata Buna ziua. Am inceputul munca cu 90 zile inainte de a implini copilul 2 ani dar sunt angajata pe perioada determinata (o luna) urmand ca ulterior sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar stimulent de insertie Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Eu am optat pentru CCC de 2 ani, dar mi-am reluat activitatea dupa 1 an si 3 luni si am solicitat plata stimulentului de insertie. Intrebare: la ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Cioncaandreea7 Cioncaandreea7 Am depus dosarul pentru stimulentul de insertie dupa ce am reluat activitatea din cresterea copilului in momentul in care copilul avea 1 an. Cei de la Ajpis ... (vezi toată discuția)