avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cînd pot ieși la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cînd pot ieși la pensie?

Ma numesc Florentina sint nascuta la 03.04.1960.am 36 de ani in cîmpul muncii din care 15 ani si 8 luni în grupa a 2 a. Cind mă pot pensiona? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:31, 2 Iunie 2018
Limita de varsta la 58 ani si 9 luni
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 56 ani si 9 luni
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 39 ani si 9 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 31 ani si 9 luni, fara stagiul asimlilat.
Din datele postrate rezulta ca aveti un stagiu de 39 ani si 9 luni(36 + 3 ani si 9 luni stagiul aferent grupe II).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie corneliaion corneliaion Buna ziua, ma numesc Ion Cornelia si sunt Nascuta in 23 /10/1958 Am 36 de ani în Câmpul Muncii ,12 de ani lucrati in grupa II de Munca si 3 Copii nascuti ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata femei gati976 gati976 Bună ziua, mă numesc Cîmpean Livia, sunt născută în 6 iulie 1959, lucrez în cadrul CFR călători din iulie 1983, fără întrerupere decât concediu ... (vezi toată discuția)
Pensii anticipate Ileana59 Ileana59 Buna ziua Sotia mea implineste 55 de ani la 2 mai 2014,si are o vechime in cimpul munci de peste 30 de ani din care 17 ani in grupa a II As dori sa ... (vezi toată discuția)