avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata femei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata femei

Bună ziua, mă numesc Cîmpean Livia, sunt născută în 6 iulie 1959, lucrez în cadrul CFR călători din iulie 1983, fără întrerupere decât concediu fără salar 151 de zile! Am 9 ani şi 9 luni în grupa a II-a de muncă! Mă pot pensiona anticipat?

Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: gati976 , utilizator 22:48, 28 Iunie 2014
Limita de varsta la 60 de ani.
Pensie anticipata sau anticipata partiala la 56 de ani si 6 luni.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 39 de ani si 6 luni,fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate).
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 31 de ani si 6 luni,fara stagiul asimilat.
La acest moment aveti aproximativ 32 de ani si 3 luni de stagiu.
mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare viorica p viorica p Buna ziua! As dori sa stiu daca o doamna in varsta de 55 de ani cu 34 de ani de serviciu,cu o intrerupere de 4 ani,se poate pensiona anticipat.Va ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona MISAMIHAI MISAMIHAI Buna ziua,ma numesc Olteanu Lenuta ,sunt nascuta pe data de 27 oct 1958,am 32 de ani de munca cotizati din care 9 ani grupa 1 si 6 luni grupa 2.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata draguta58 draguta58 Sunt nascuta in iulie 1958, lucrez din august 1983 fara intrerupere, cu 8 ani si 7 luni incadrata in gr. a 2-a de munca ( mentionati si in cartea de munca), un ... (vezi toată discuția)