avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Execeutare pedeapsa intr-un penitenciar din Polonia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Execeutare pedeapsa intr-un penitenciar din Polonia

Bună ziua am și o problema vă rog din tot sufletul ajutatima soțul meu este în închisoare în Polonia și a fost condamnat la 2 ani jumate din care a făcut 1 ani și 7 luni întrebarea mea este câte luni mai are de executat ținând cont ca lucrează va rog din suflet ajutatima nu am posibilitatea de a lua un avocat va implor ajutatima am mai postat dar nu mia raspuns nimeni Mulțumesc enorm de mult!!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters82289 , utilizator 16:12, 2 Iunie 2018
Avand in vedere faptul ca sotul dv executa o pedeapsa cu inchisoarea intr-un alt stat (si nu a fost extradat in Romania ptr executarea pedepsei) nu avem cum sa va raspundem la intrebare intrucat sunt aplicabile prevederile legale in materie penala cat si normele de detentie specifice acelui stat.
Daca aveti cunostinta in ce locatie executa pedeapsa puteti sa va interesati la Ambasada Poloniei sa va indrume in ce modalitate puteti sa va deplasati in Polonia si sa beneficiati de dreptul de a-l vizita, eventual de sprijinul unui consultant juridic care sa va lamureasca in problema dv.

In mod normal, ar fi trebuit sa fie demarata procedura de liberare conditionata daca sustineti ca a si lucrat..... Doar autoritatile poloneze va pot da indrumarile corecte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ajutatima va implor Carina12345 Carina12345 Bună seara am și o problema vă rog din tot sufletul ajutatima soțul meu este în închisoare în Polonia și a fost condamnat la 2 ani jumate din care a ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pedepsei revocata decizie definitiva ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara! Dupa 4 ani de proces ma pot bucura pt dreptatea facuta de justitia romana de a carei corectitudine m-am indoit dar se pare ca nimeni nu este mai ... (vezi toată discuția)
Calcul pedeapsa cu inchisoarea efectiva de executat musatcristina musatcristina buna seara, sotul meu a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare pt inselaciune; are 31 ani; in arest preventiv a executat deja 5 luni, a fost liberat ... (vezi toată discuția)