avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii

Cum este mai bine ? Sa depun dosarul de pensie in 4.11.2018 ( sunt născuta in 4.12.1957) sau aștept noua lege a pensilor care se aplica cu 1.01.2019. ??
Cel mai recent răspuns: Pensionarul56 , utilizator 19:07, 4 Iunie 2018
Domnul Carp eu știam ca trebuie sa am 30 de ani de munca totala ca sa poată sa se aplice reducerea vârstei standard de pensionare, dar am numai 16 ani in grupa 2 cu 100% dacă știam ca acești ani ma ajutau cu 3 ani și 5 luni ?? azi am 60 de ani și 6 luni, am pierdut 3 ani și o luna aiurea.
Pana la urma am înțeles, știam ceva dar acum sau lămurit lucrurile, rămâne pe 4.11.2018.Vams.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate Solomonea Solomonea Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri..... ! Tatal meu are varsta de 58 de ani si are munciti 11 ani la grupa I si 21 la grupa II ! Am inteles ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata. Popa Cornel Popa Cornel Buna ziua, ma numesc Popa Corneliu si as vrea sa stiu si eu daca am dreptul de a avea pensie anticipata si daca as putea-o obtine anul acesta sau data cea mai ... (vezi toată discuția)
Calcul iesire la pensie florin1957 florin1957 am intrat site-ul de calculare a varstei de pensionare, dar acolo mi se scad anii de munca in grupa 1 din varsta standard de 65 ani, nu din cat este ... (vezi toată discuția)