avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca nou

Buna ziua. Am o intrebare. In urma unei decizii a primariei din oras am fost concediat (cu preaviz) si am primit 5 salarii compensatorii. Dupa 6 luni in care nu mi-am gasit alt servici fostul sef a spus ca ma reangajeaza insa a mentionat ceva de salariile respective. Intrebarea mea este daca se poate si daca trebuie sa dau inapoi salariile primite?
Cel mai recent răspuns: AurelP. , utilizator 11:05, 3 Noiembrie 2009
1. Nu cred ca se poate asa ceva. Doar daca este prevazut in CCM al unitatii dar mi se pare ca ceva nu este in regula.
2. Nici un CCM nu prevede asa ceva.
3. Spuneti-le sa va arate baza legala!
@AurelP, nu ati retinut cui a zis sa i le dati sau sa "mai" dati din ele?
Si eu cred ca a zis sa mai dea din banii aia daca vrea sa-l reangajeze , dar nu putea sa spuna chiar asa pe fata , "trebuie sa-mi dai atat ca sa te reangajez " .
Multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii gianinafiliuta@yahoo.com gianinafiliuta@yahoo.com Buna ziua. As vrea sa stiu daca ma mai pot angaja intr-o institutie bugetara avand in vedere ca am fost concediata dintr-o astfel de institutie beneficiind de ... (vezi toată discuția)
Disponibilizat- ce drepturi am ? Leutz_bv Leutz_bv Buna ziua ! Eu lucrez la un depozit frigorific Kaufland de 2 ani jumatate , iar astazi am aflat ca din data de 1 Martie nu vom mai lucra din cauza ca depozitul ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu transcendo transcendo Buna ziua! Am primit o instiintare in urma concedierii cf art 65., care a dus la desfiintarea postului in care am luat la cunostiinta ca societatea nu doreste ... (vezi toată discuția)