avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este necesar sa dau certificatul fiscal?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este necesar sa dau certificatul fiscal?

Bună ziua, am adus o mașină din Norvegia, proprietate personală și am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea, am luat de pe ea doar plăcuțele de înmatriculare pentru ca să o pot radia din Norvegia, i-am dat taloanele mașinii, iar acum la câteva săptămâni respectivul îmi spune ca are nevoie de copia buletinului meu și fiscal. Eu nu vad rostul unui fiscal pentru ca mașina nu e înregistrata in România, iar copia buletinului cică o vrea pentru ca nu am făcut nici un contract de vânzare-cumpărare. Ce ma sfătuiți?

Alte discuții în legătură

Este în regula sa ii dau fiscal și copie buletin? Petru03 Petru03 Bună ziua, am adus o mașină din Norvegia, proprietate personală și am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea, am luat de pe ea ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)