avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este în regula sa ii dau fiscal și copie buletin?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este în regula sa ii dau fiscal și copie buletin?

Bună ziua, am adus o mașină din Norvegia, proprietate personală și am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea, am luat de pe ea doar plăcuțele de înmatriculare pentru ca să o pot radia din Norvegia, i-am dat taloanele mașinii, iar acum la câteva săptămâni respectivul îmi spune ca are nevoie de copia buletinului meu și fiscal. Eu nu vad rostul unui fiscal pentru ca mașina nu e înregistrata in România, iar copia buletinului cică o vrea pentru ca nu am făcut nici un contract de vânzare-cumpărare. Ce ma sfătuiți?
Cel mai recent răspuns: Petru03 , utilizator 14:38, 6 Iunie 2018
Singur precizati
am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea,

Probabil ca cel caruia ati dat vehiculul intentioneaza sa il repare si sa il utilizeze pe drumurile publice
Precizati ca nu ati incheiat contract de vanzare cumparare,.astfel ca legal detinatorul vehiculului nu ar putea sa il inmatriculeze dar...cum in Romania totul este posbil,exista varianta ca acesta sa intentioneze inmatricularea auto-caz in care necesita documentele solicitate
Cand ati predat vehiculul vi s-a eliberat document de predare primire pentru dezmembrare ?
Nu, a venit tipul, a luat mașina si cam asta a fost, problema e ca nu as avea cum sa dau un fiscal pentru mașina, ea nefiind trecuta pe România, iar cu copia de buletin, nu știu dacă nu pot avea surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar sa dau certificatul fiscal? Petru03 Petru03 Bună ziua, am adus o mașină din Norvegia, proprietate personală și am dat-o spre a fi dezmembrata sau orice ar putea face cineva cu ea, am luat de pe ea ... (vezi toată discuția)
cum radiez masina vanduta unui cetatean german cu domiciliu in germania? C.Niculescu C.Niculescu Am masina inmatriculata in Romania sunt cetatean roman , vreau sa o vand unui cetatean german cu domiciliul in Germania . Ce acte imi trebuie sa o radiez ... (vezi toată discuția)
Pot radia masina fara placutele de inmatriculare pt un auto dezmembrat? alina.marginean alina.marginean Buna, Am avut o masina pe care am dezmembrat-o anul trecut (2017). Detin actele care atesta dezmembrarea si restul actelor necesare pt. radiere. Nu mai am ... (vezi toată discuția)