Am masina inmatriculata in Romania sunt cetatean roman , vreau sa o vand unui cetatean german cu domiciliul in Germania . Ce acte imi trebuie sa o radiez aici. la fisc si politie?
Noul proprietar o inscrie sau o ia sa zicem pt piese deci in afara de contract si copia buletinului neamtului nu am de un de sa am alte acte / brif mare sau mic sau mai stiu eu ce.
Va mutumesc.
Completare.
Am intrebat cum radiez masina mea inmatriculata in Romania si vanduta unui cetatean german din Germania. Am vazut aici un raspuns al celor de la SRPCIV data unui petitionar in care zic ca trebuiesc copii legalizate după actele noului proprietar ce si-o inmatriculeaza in Germania. De unde, daca de ex. o ia sa o dezmembreze si nu o inscrie sau o inscrie dar nu ii convine sa imi trimita actele aici sa le traduc si sa i le retrimit?
Nu e de ajuns un exemplar din contractul de vanzare copia buletinului neamtului si predarea aci a placutelor a CIV-ului , a talonului si a adeverintei fiscale?
Va multumesc mult pt raspuns !
Daca incheiati documente instrainare vehicul in alta tara ,este necesar sa parcurgeti procedura de traducere si legalizare documente
Daca instrainati vehiculul in Romania este suficient contractul de vanzare cumparare
Calcul taxa auto
qu3en_bee
Buna ziua,
Sunt fericita posesoare a unui autoturism din Germania si vreau sa il inmatriculez insa nu gasesc concret raspunsul la o intrebare. Masina este ... (vezi toată discuția)