avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Calcul taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Calcul taxa auto

Buna ziua,

Sunt fericita posesoare a unui autoturism din Germania si vreau sa il inmatriculez insa nu gasesc concret raspunsul la o intrebare. Masina este achizitionata cu ctr vc intre mine si un roman. Nu a fost inmatriculata in Romania. Are doar nr rosii.Ce trebuie sa traduc legalizez din actele din Germania? Se mentioneaza actul din care reiese data primei inmatriculari. Prima inmatricular este pe briful mic si cel mare. Le traduc pe ambele? Pe internet am gasit ca ctr de vz cum in germana, dar nu e cazul meu deoarece am ctr in romana, cu un roman, plus ca din ctr nu reiese data primei inmatriculari....ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 10:28, 27 Septembrie 2014
Actele mașinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare, acte in instanta ContSters314385 ContSters314385 Buna seara, am dat in judecata adm. finantelor publice pentru recuperare taxa poluare. La prima infatisare la tribunal, judecatoarea mi-a pus in vedere sa mai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Copii traduse si legalizate brief Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)