avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Concediu fara plata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Concediu fara plata

Buna ziua!Am avut luna trecuta 3 zile de concediu fara plata.Am fost sunata de la biroul firmei unde lucrezi sa mi se spuna ca nu se poate sa imi acorde doar 3 zile de cfp deoarece lucrand in tura de 3 cu 3,nu pot intra din concediu fara plata in liber fiind asemanator cu concediu de odihnă.Este corect si legal ce mi sa spus?

Alte discuții în legătură

Zile libere pentru cei care lucreaza in tura? andradaa andradaa Buna ziua, sunt un angajat la stat si lucrez 12/36 indiferent de zile libere,si week enduri. Nu beneficiez niciodata de zilele libere de care colegii mei de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de concedii bia99 bia99 am si eu o nelamurire legata de concedii, la job-ul actual lucrez in ture (2 zile job, 2 zile liber) intrebarea mea este urmatoarea: daca imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
Salariati care lucreaza in ture de cate 12 h buna ziua, am urmatoarea ... anymaryh anymaryh salariati care lucreaza in ture de cate 12 h Buna ziua, Am urmatoarea situatie, si va rog sa ma ajutati : 1). Pana in dec 2022 se lucra pe ture 12/24 , ... (vezi toată discuția)