avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PUZ
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PUZ

Buna ziua,
Curand ministrul turismului a emis un ordin nr.798, publicat in MO in mai 08 prin care modifica suprafetele de infiintare si construire pensiune in Delta Dunarii de la 1000 mp la 200mp. Intrebarea mea este daca PUZ localitatii nu este extins si in zonele limitrofe localitatii, dar intravilan, tot trebuie ca proprietarul sa-si faca PUZ?

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil gimi44 gimi44 Buna ziua, Doresc achizitionarea unui teren pt. construirea unei case.Studiez piata terenurilor din jud.Ilfov de cca.doi ani si am observat ca preturile ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren intravilan arabil IUBITA_TIANA IUBITA_TIANA BUNA, detin un teren intravilan arabil momentan, inclus in PUG ca fiind intravilan, la limita intravilanului.Doresc sa construiesc o casa pe acest teren, insa ... (vezi toată discuția)