avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII

AM O SITUATIE .SALARIATII CARE NU AU LUCRAT LUNA INTREAGA CUM AS PUTEA SA LE DAU SPORUL DE 1% LA SALARIUL TARIFAR DE INCADRARE PENTRU SIMBATA SI DUMINICA LUCRATE
EX.1 CU 21 ZILE = 19 LEI, 10 ZILE=9 LEI SAU CA SI CEL CU LUNA INTREAGA.
mULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 4 Iunie 2018
Sporul se acorda numai pentru zilele de sambata si duminica...
corect dar pentru cei cu jumatate de luna le dau 1 % la tarifar de incadrare sau la salariul brut realizat (pentru ca si ei au o simbata si duminica lucrata)
Multumesc
Sporul se acorda la salariul aferent zilelor lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
Salariu calculat corect? Cornel 2009 Cornel 2009 Buna ziua 1.Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga (8 ore/zi, 40 ore pe saptamana) cu un salariu de baza brut lunar de 750 ... (vezi toată discuția)
Calculul salariului corect Ipj Ipj Am lucrat la o firma timp de aproape doi ani, iar pe mijlocul perioadei a fost schimbat managerul resurse umane. Cel nou a introdus un nou sistem de ... (vezi toată discuția)