avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca firma reduce activitatea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca firma reduce activitatea

daca firma la care lucrez,o firma privata de salubritate,isi reduce aria de colectare a deseurilor inplicit si personalul angajat si ii da in somaj,eu care am luat tot concediul de odihna pe anul in curs si am beneficiat si de prima de concediu trebuie sa returnez suma de bani pe care am primit-o sau nu tinind cont ca ei nu mai au nevoie de mine si ma dau in somaj?

Alte discuții în legătură

Returnare suma bani pe concediu sicoe florin sorin sicoe florin sorin daca firma privata de salubritate la care lucrez isi va reduce aria de colectare si implicit se va reduce personalul, daca pe mine ma va da in somaj va trebui ... (vezi toată discuția)
Subventie schimbare loc de munca jax jax Buna ziua, Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)