avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Familie
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Familie

Avem un bebe mic născut în italia și am vrea să mergem în românia. Pt a ne întoarce din românia in italia ne trebuie neapărat certificat românesc sau este valabil la vamă cel italian.multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela77S , utilizator 16:00, 4 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)
Deplasarea minorului din alta tara inapoi in romania mariapopa1975 mariapopa1975 buna ziua,sunt divortata,am un copil de 16 ani ,este in grija mea si de curand i-am facut procura cu data limitata sa mearga la tatal sau in italia ,copilul ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere unui copil nascut in italia lacramioara77 lacramioara77 buna ziua as vrea daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema pe care o am. Sant in italia de 8 ani si am un baietel de un an si doua luni ... (vezi toată discuția)