avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot face dovada că nu pot afla adresa soțului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot face dovada că nu pot afla adresa soțului meu din străinătate?

Bună ziua,

Am intentat divorț cu soțul meu care e plecat în străinătate de mai mulți ani. Judecătoarea mi-a spus azi să îi aflu adresă că altfel îmi respinge cererea. A spus că dacă nu o pot afla să fac dovada că nu o pot afla. Să fac adresa la Ministerul Afacerilor Externe. Cum pot face așa ceva? E vreun model? Sau cum altfel pot afla adresa?

Vă mulțumesc,

Alte discuții în legătură

Cum pot afla adresa soțului meu din străinătate? sau cum pot face dovada că nu o pot afla? pt. divorț elsae elsae Bună ziua, Am intentat divorț cu soțul meu care e plecat în străinătate de mai mulți ani. Judecătoarea mi-a spus azi să îi aflu adresă că ... (vezi toată discuția)
Proces divort florin iulian florin iulian Va rog sa-mi dati niste informatii cu privire la un proces de divort ce se va judeca in aceasta luna. Se cere desfacerea casatoriei de catre unul dintre ... (vezi toată discuția)
Divort sotul este in strainatate claw claw Buna ziua, as dori sa stiu ce trebuie facut pentru a divorta de sotul meu care este in strainatate, el fiind din Camerun. Mentionez ca si el este de acord cu ... (vezi toată discuția)