avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Monica7
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Monica7

Bună,stau în italia de mai mulți ani și am un băiețel de 5luni care poartă numele concubinului. Vreau să merg în românia și vreau să știu dacă pot să-i fac copilului pașaport și certificatul de naștere romanesc ca să pot să mă întorc în italia.copilul pe certificatul de naștere italian poartă numele concubinului
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 20:23, 7 Iunie 2018
Aveti nevoie de procura din partea tatalui pentru obtinerea pasaportului si de o declaratie din partea sa pentru a putea iesi din Romania cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot intoarce in tara cu fiica concubinei mele? alexmoldo25 alexmoldo25 Buna ziua! sunt in Italia si as vrea sa ma intorc in tara cu fiica concubinei in varsta de 9 ani, are pasaport, intrebarea mea este ca daca poarta numele ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)