avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi se pot reține, după plecarea din firmă, atât ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi se pot reține, după plecarea din firmă, atât salariul cât și tichetele de masă?

Buna ziua ! Am fost angajat al unei firme timp de 2 ani de zile , luna trecuta am plecat de la ei dupa o cearta mai apriga cu doi dintre sefi .
Problema este ca in ziua de salariu nu mi-au mai virat salariul in contul bancar si nici tichetele electronice in data de 01.06.2018 pe cardul de tichete electronice .
Paguba nu am creat firmei , deci nu stiu cum poate o firma sa retina TOTAL un salariu inclusiv tichetele electronice.
Vreun sfat?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 12 Iunie 2018
pot sa completez doar ca ITM-ul foarte rar isi face datoria fata de salariat.Persoana de la ITM uita de foarte multe ori ca este si el salariat.
Nu este chiar asa ... daca exista astfel de situatii sunt poutine si nu majoritare.
Pe 01.06. trebuia sa primiti bani pentru zilele lucrate in luna mai? Cate zile au fost? Luati legatura cu cei care se ocupa de salarii, poate este doar o eroare umana si nu o rea intentie. In cazul in care este totusi rea intentie luati legatura cu ITM-ul .
Nu , nu am primit banii pe luna Aprilie , in MAI am lucrat 16 zile . In 20 Mai trebuia sa primesc salariul pe luna Aprilie
Ati depus vreo sesizare la ITM, in acest sens?

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu s-a tinut de promisiunile salariale Catalinurda Catalinurda Buna ziua Am muncit la o agenție de promovare / marketing (CIM 8h ) am un salariu de 1600 RON net + 300 RON tichete de masa ,Aceste sume îmi sunt ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in cazul in care nu plateste angajatorul? Hogyes Nimro Hogyes Nimro Lucrez la o firma si mi sa terminat perioadta de proba si inca nu a platit pe luna octombrie si noiembrie si nici tichetele de masa nu sau dat. Am demisionat ... (vezi toată discuția)
Salariu restant adminibuc adminibuc Buna ziua! Stiu ca situatia mea nu prea are sanse de reusita insa doresc sa intreb daca pot recupera un salariu la negru. Mi-am dat demisia de la o firma ... (vezi toată discuția)