avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare despre somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare despre somaj

Buna ziua. Pe 14 iunie mi se incheie preavizul pe care l-am cerut pentru somaj. Am 3 intrebari.

1. Cand trebuie sa ma duc sa depun actele?
2. Cat dureaza acest proces? Pot rezolva totul intr-o singura zi? (pe 17 plec in concediu)
3. Eu stau in Deva, buletinul il am pe Hateg (Hunedoara), iar in 2 luni ma voi muta la Ploiesti. Unde este cel mai bine sa depun actele? Si daca depun acum aici in deva sau in Hateg, in 2 luni trebuie sa fac demersuri sa fac acte prin Ploiesti?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:02, 6 Iunie 2018
1. In termen de 10 zile trebuie sa depuneti actele la AJOFM pentru a primi indemnizatia de somaj de la data incetarii c.i.m.

2. Actele se depun intr-o zi ... numai daca nu aveti dosarul complet, atunci va trebui sa reveniti in alta zi.

3. La AJOFM Hunedoare veti depune dosarul, iar dupa mutare se va solicita transferul la AJOFM Prahova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj după cic varodan varodan Buna ziua! M au sunat de la firma unde lucram cand am intrat in concediu de creștere copil si mi au spus ca sunt in insolventa si din data de 22.02.2017 sunt ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru somaj monodora monodora Am fost angajata unei firme care a intrat in insolventa, iar in decembrie 2012, am intrat in perioada de preaviz. Acum sunt in cautarea unui nou loc de munca ... (vezi toată discuția)
Drept somaj? Viovas Viovas Buna ziua! Avem un contract de munca incetat la sfarsitul anului 2016 (cu art.65 - drept somaj). Persoana nu depune dosarul pentru indemnizatia de somaj si ... (vezi toată discuția)