avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Citat ca martor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Citat ca martor

Buna ziua , am fost citat ca martor intr-un eveniment petrecut anul trecut. Sunt insarcinata in luna a 8 opta si as vrea sa stiu ce drepturi am ca si gravida sau daca pot refuza audierea.
Trimiteti o scrisoare la instanta in care veti descrie situatia dvs. si faptul ca va aflati in imposibilitate de prezentare . Atasati inscrisuri. La fel si dupa nastere .Doar daca se insista in audierea dvs. fiind dosar penal inteleg, pana la urma veti depune marturie altfel veti primi amenda si veti adusa la instanta cu mandat de aducere (cu politia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cu avocat priya_22 priya_22 Am primit o citatie in care spune ca trebiue sa ma prezint la proces ca si martor,''coplet penal cu arestati plus civili cu procuror,,.scrie ca partea citata ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor GabrielaA98 GabrielaA98 Buna ziua , am fost citat ca martor intr-un eveniment petrecut anul trecut. Sunt insarcinata in luna a 8 opta si as vrea sa stiu ce drepturi am ca si ... (vezi toată discuția)
Martor fara voie Sorin422 Sorin422 Buna seara ! Am o mare problema in legatura cu un proces de divort la care am fost pus martor fara sa fiu intrebat , pur si simplu m-am trezit acasa cu ... (vezi toată discuția)