avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mijlocirea grefei instantei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mijlocirea grefei instantei

Instanta din ploiesti a declinat ca necompetenta solutionarea cauzei mele si a acceptat mutarea procesului pentru custodie a minorului meu la tribunalul Urziceni unde paratul concubinul meu are domiciliul este normal?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:54, 5 Iunie 2018
Buna seara,
E normal ca sa judece la domiciliul minorului. Asa e legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul minorului Biancaluis Biancaluis Băiatul meu domiciliază la concubinul meu de 1 an și 3 luni fiind luat de la mine împotriva voinței mele dar datorita faptului ca familia mea cât și a ... (vezi toată discuția)
Divort SorinDs SorinDs Buna ziua.Cumnata mea a intentat divort in mai 2015.In ianuarie 2016 a avut prima infatisare.Ea are domiciliul in MH si la Mh a avut prima infatisare.Au un ... (vezi toată discuția)
Ma desluseste cineva ce inseamna? serpisorul serpisorul Complet: Complet 6 CC Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei materiale a judecătorului de drepturi şi ... (vezi toată discuția)