avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire permis

Am și eu o întrebare referitoare la restituirea permisului de conducere după renunțare la urmărirea penală : ce documemte am nevoie pentru restituirea permisului?
Mai exact ieri a fost admisa cererea de renunțare la urmărirea penală și am fost azi la parchet și am făcut cerere pentru minuta, am primit minuta încheierii penale cu ștampilă și că e conform cu originalul.
Deci pot să merg cu:
-minuta încheierii penale
-ordonanța dată de procuror cu renunțare la urmărirea penală
-dovada fără drept de circulație?
Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Restituire permis de conducere Marianph28 Marianph28 Am și eu o întrebare referitoare la restituirea permisului de conducere după renunțare la urmărirea penală : ce documemte am nevoie pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ... ionvcristian ionvcristian Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)