avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis de conducere

Am și eu o întrebare referitoare la restituirea permisului de conducere după renunțare la urmărirea penală : ce documemte am nevoie pentru restituirea permisului?
Mai exact ieri a fost admisa cererea de renunțare la urmărirea penală și am fost azi la parchet și am făcut cerere pentru minuta, am primit minuta încheierii penale cu ștampilă și că e conform cu originalul.
Deci pot să merg cu:
-minuta încheierii penale
-ordonanța dată de procuror cu renunțare la urmărirea penală
-dovada fără drept de circulație?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ionvcristian , utilizator 10:14, 1 Aprilie 2021
Și dacă puteți să-mi spuneți dacă voi mai avea suspendat permisul, de 6 luni nu am mai avut dreptul și nu mi-am luat nici dovadă pe durata cercetărilor
cum sa terminat cazul dvz si eu sunt in aceasi situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis Marianph28 Marianph28 Am și eu o întrebare referitoare la restituirea permisului de conducere după renunțare la urmărirea penală : ce documemte am nevoie pentru restituirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de ... ionvcristian ionvcristian Buna ziua am fost implicat intr-un accident rutier pe data de 14 iun 2019 rutier eu fiind soferul de taxi ma aflam in statia stb ulterior au venit 2 cetateni ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru numere false cosmin990 cosmin990 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema care persista de aproape 1 an de zile. Incerc sa descriu situatia detaliat pentru a obtine de la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)