avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Dupa atingerea pragului de 65000 euro pfa norma de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Dupa atingerea pragului de 65000 euro pfa norma de venit

Cum se calculeaza tva-ul dupa atingerea pragului ? Tva pe castig sau pe vanzare ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 6 Iunie 2018
Va trebui sa completati cele doua registre specifice platitorilor de tva, cel de vanzari si cel de cumparari si sa depuneti declaratia 300 adica decontul de tva si declaratia 394. Asa in mare, diferenta in plus rezultata dintre tva la vanzare si ce de la cumparare o platiti la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit platitor de tva mflorin81 mflorin81 Buna seara, Sunt PFA norma de venit platitor de TVA . 1. Registru jurnal vanzari si cumparari se poate tine pe calculator (xls) sau trebuie registre ... (vezi toată discuția)
Impozitare pers fizica MikiLily73 MikiLily73 am depasit 35000 euro la vanzare teren dupa parcelare in 2009. am primit atribut de platitor tva cu 01.02.2010.ce declaratii depun?ce registre completez?ce ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit platitoare de tva mflorin81 mflorin81 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta.... Pentru un PFA cu norma de venit daca este platitor de TVA, TVA-ul se plateste aferent normei de venit ... (vezi toată discuția)